Lyckat GOKAP Invest möte med delägare och entreprenörer i portföljen

Onsdag den 13 mars välkomnades GOKAP Invests stora delägarskara och entreprenörer till ett portföljmöte i Mariasalen vid GU Ventures lokaler i centrala Göteborg. Evenemanget blev välbesökt med drygt 90 investerare på plats.

Syftet med eventet var att ge alla de senaste uppdateringarna i investeringsarbetet och portföljen, där entreprenörerna fick tillfälle att presentera sina företag, samt att föra samman entreprenörerna med investerarna för ge möjlighet att nätverka, berättar Klementina Österberg, ordförande för GOKAP Invest och tillika VD för GU Ventures.

GOKAP Invest AB är investeringsbolaget som investerar i framtidens företag och erbjuder en portfölj med investeringar för riskspridning genom att erbjuda sina aktieägare en investeringsmöjlighet i en portfölj med start-ups och scale-ups.

GOKAP Invest har idag 21 innehav som investeringsbolaget har investerat 15 miljoner kronor i. Dessa 21 företag har en sammanlagd bolagsvärdering om ca en miljard varav GOKAPs marknadsvärde bedöms idag vara en bit över anskaffningsvärdet. Majoriteten av företagen är onoterade och finns i en mängd branscher. De presenteras på GOKAPs hemsida: www.gokap.se.

Under evenemanget presenterade:

- Sortina Pharma AB, Sara Rhost

- STD INN AB, Signe Svensson

- Nanolyze AB, Gaurav Goyal

- Luxbright AB, Mats Alm

För mer information:


Roy Jonebrant, VD i GOKAP Invest
Mobil: 070-8481236
Email: roy@jonebrant.se

Klementina Österberg, styrelseordförande i GOKAP Invest, samt VD GU Ventures,
Mobil: 070-440 11 90
Email: klementina@ventures.gu.se

Om GOKAP-gruppen


GOKAP-gruppen består att ett moderbolag, GOKAP Holding AB, samt ett delägt bolag, GOKAP Invest AB (publ) som delägs tillsammans med investerare. Det senare är ett investmentbolag som investerar i nya innovativa företag. GOKAP ska öka sitt aktieägarvärde genom innehavens starka tillväxtpotential och entreprenörsdriv. Samtliga investeringsbeslut fattas av styrelsen och genomförs av VD och anlitade resurser. Läs mer om GOKAP: www.gokap.se.