Gothenburg Executive MBA – en livsomvälvande utbildning som ger de rätta verktygen

På bilden: Håkan Ericson, Managing Director, GU Executive Education AB.

..............................................................

GU Ventures sprider nyheter och information kring verksamheten, sina bolag, samt alumnibolag:

..............................................................

GU Executive Education AB erbjuder ett utbildningsprogram som heter Executive MBA och är ett deltidsprogram som löper över 21 månader. Programmet är utformat för dig som företagsledare och chef med minst tre års ledarerfarenhet. Nu kan du läsa en intervju i HRNytt med Björn Axelsson, VP and Head of HR på Sandvik Mining & Rock Solutions och själv EMBA-alumn från programmet 2012-2014, där han delar med sig om vad programmet betytt för honom.

På bilden: Björn Axelsson, VP and Head of HR på Sandvik Mining & Rock Solutions.

Programmet ställer krav på deltagarna och tar mycket tid utanför jobbet. Men med sin internationella erfarenhet och utblick vet Björn vilket värde det kan ge. Allt fler svenska beslutsfattare inser att en Executive MBA-utbildning väger tungt.

”Utbildningen ger erfarenheter och kompetens som är nödvändiga för personer som förväntas bidra till hela affären i en organisation. Finns möjligheten att gå själv eller skicka kollegor till programmet, är det väl värt insatsen.” säger Björn Axelsson.

Länk till hela intervjun hittar du HÄR

Björn gick Executive MBA-programmet på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet under åren 2012–2014 och har behållit kontakten med akademin genom att varje år gästföreläsa på Executive MBA-programmets HRM-modul.

Läs mer och sök till programmet HÄR

Om Executive MBA-programmet på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

GU Executive Education AB och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet är en väletablerad leverantör av ledarutbildning, som gör det möjligt för ledare och chefer inom privat och offentlig sektor att förvärva de kunskaper som är nödvändiga för att kontinuerligt framgångsrikt kunna utveckla sina verksamheter.

Executive MBA-programmet, sedan 2013 ackrediterat av AMBA (Association of MBAs), är flaggskeppet i vår utbildningsportfölj som också inkluderar företagsanpassade program och öppna kortare program.

Executive MBA-programmet är ett deltidsprogram som löper över 21 månader och är utformat för dig som företagsledare och chef med minst tre års ledarerfarenhet. Du och din organisation är redo att investera i ditt nästa karriärsteg genom byggandet av en solid kompetensplattform. Programmet levereras helt på engelska.