GU Ventures söker projektledare till riskkapitalforumet GoWest

GoWest är ett mycket uppskattat nordiskt riskkapitalforum, som drivs av GU Ventures och är en del av ett större projekt som verkar för att attrahera internationellt kapital till Göteborg och Västsverige.

Behovet av en internationell mötesplats i Göteborg för företagsinvesteringar är stor bland regionens startups, scaleups och andra i ekosystemet för att säkra kapital för innovationskraft, tillväxt och kompetens. Fler nationella och internationella investerare har redan fått upp ögonen på Västsveriges styrkeområden, t ex våra innovativa deep-tech och impact bolag, och erbjuds genom plattformen GoWest att möta regionens entreprenörer liksom investerare för framtida syndikeringar.

Tjänstebeskrivning

Rollen består i att stödja projektansvarig att bygga strategiska partnerskap och genomföra en attraktiv mötesplats och upplevelse för deltagarna som ger Göteborg och regionen synlighet internationellt. Du kommer att jobba åt projektansvarig i genomförandet för nästa års stora GoWest konferens den 28-30:e januari 2025, samt andra evenemang.

Du kommer att ansvara för arbetsuppgifter så som:

  • Ansvarig för finansiering genom partnerskap och bidrag

  • Ansvarig för rekrytering av deltagare och andra involverade

  • Deltagande i programplanering och utformande med talare och moderatorer

  • Deltagande i koordinering av PR, kommunikation och marknadsföring mot konsulter

  • Hantering (konfigurering och uppdateringar) av digitala plattformar som betalningslösning, matchmaking, mailtjänst och hemsida

Vi söker dig som har en utmärkt servicekänsla, som är en "doer", som är säljande och som har dokumenterad erfarenhet av att driva fysiska konferenser. Du ska brinna för att bidra till att skapa en givande upplevelse för deltagarna. Det är en fördel om du har goda kontakter i näringslivet och offentlig sektor. Har du även etablerade nätverk inom startup och investerar communityt ses det som positivt.

Du är en person som gillar att hugga i, är drivande, duktig på att sälja, självgående och van att leda projekt och genomföra aktiviteter. Du är engagerad, social och lösningsorienterad och du pratar bra engelska.

Start: Omgående
Anställningsform: Tjänsten är en projektanställning.
Omfattning: Heltid fram till augusti 2025.
Arbetsplats: Jobbet ska utföras fysiskt på plats på vårt kontor i Vasastan, Göteborg.

Välkommen med din ansökan och referenser senast 31 maj till GU Ventures och kontakta Sofia Hjelmberg på mail sofia.hjelmberg@ventures.gu.se vid frågor. Vi intervjuar löpande och enbart de som har lämnat in ansökan via systemet.


För att gå till ansökan, vänligen klicka HÄR